Demokraterna spikade sina kandidater

På onsdagskvällen fastställdes Demokraternas kandidatlista inför kommunal- och regionvalet. Många medlemmar hade sökt sig till Lundby konsertsal för att rösta och passade också på att ställa frågor till kandidaterna.

Partiordförande Martin Wannholt öppnade Demokraternas nomineringsmöte 21 mars 2018.

– Det är en oerhörd stark lista vi har till kommunalvalet med en bra blandning av människor som arbetar inom sjukvården, skolan, polisen och inte minst entreprenörer inom näringslivet, kommenterade Martin Wannholt, partiordförande och förstanamn på Demokraternas lista.

Kandidaterna presenterades förtjänstfullt av Mikael Sjöholm. Många var naturligtvis extra intresserade av ”nyförvärven” Jahja Zeqiraj och Henrik Munck som de senaste dagarna dominerat nyheterna i Göteborg. Även medlemmarna som satt i publiken passade på att ställa frågor innan nomineringskommitténs ordförande Per Anders Örtendahl fick ett unisont ja.

-Nu drar vi igång valrörelsen på allvar och med den här laguppställningen kan vi få till ett mycket bra valresultat och börja göra skillnad för göteborgarna på riktigt, avslutade Martin Wannholt.

Länkar till nomineringslistorna:
Vallista till kommunfullmäktige >>
Vallista till regionfullmäktige >>

Partiordförande Martin Wannholt och de nominerade kandidaterna på Demokraternas nomineringsmöte 21 mars 2018.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mötets presentatör Mikael Sjöholm intervjuade kandidaterna under nomineringsmötet.