Visa att du stödjer Demokraterna

Köp T-shirt, keps och tygpåse

Nu säljer vi T-shirts, kepsar och tygpåsar.

Nu säljer vi T-shirts, kepsar och tygpåsar.

Nu finns det T-shirts, kepsar och tygpåsar till försäljning för dig som vill visa att du stöttar Demokraterna. Perfekt även för alla som vill valarbeta. T-shirt finns i grått och svart med texten ”Demokraterna – För att vi älskar Göteborg”. Kepsen är svart med Demokraternas logotype framtill och tygpåsarna finns i svart och grått.

Sanna som säljer våra kläder kommer att finnas i partilokalen på Torggatan 11 under följande tider:

Tisdag 12/6, 14-16
Onsdag 13/6, 9-11
Torsdag 14/6 16-19
Fredag 15/6 11-14

Betalning sker helst med Swish.

Priser:
T-shirt 120 kr
Keps 100 kr
Tygpåse 40 kr

Alla kan bidra

Som nystartat parti får vi inget partistöd eller andra ekonomiska bidrag. Med över 1800 medlemmar är vi många som kan hjälpa till att uppnå ett bra valresultat. Det huvudsakliga valarbetet kommer att ske i geografiskt indelade kampanjgrupper men om du inte har möjlighet att vara med i en sådan, kan du bidra på många andra sätt. T.ex. prata med nära och kära om Demokraterna, dela ut foldrar till grannar, värva medlemmar eller ge ett ekonomiskt bidrag. Alla kan göra något och ”många bäckar små” kommer att ge resultat.


Vill du vara med och valarbeta?

Om du vill vara med och valarbeta organiserat för Demokraterna? Hör av dig till vår Valgrupp, genom att skicka mail till valarbete@localhost. Du blir då kontaktad för mer information. Stöttning och kampanjmaterial kommer att finnas till hands.