Fullsatt när Demokraterna hade Öppet hus

I helgen arrangerade Demokraterna Öppet hus i sin nya partilokal på Torggatan 11 och det blev fort trångt i dörröppningen. Sammanlagt samlades närmare 200 medlemmar under några intensiva timmar för att utbyta tankar och idéer och samtidigt få en kopp kaffe med dopp.

Lokalen var full till bredden under de fyra timmar som vi höll Öppet hus.

Partiordförande Martin Wannholt höll ett inspirerande tal och fick sedan svara på en mängd frågor inför den kommande valrörelsen. Martin framhöll också hur viktigt det är att vi lyckas samla in pengar för att kunna nå ut med partiets budskap fram till valet den 9 september.

Vi presenterade vår första minifolder ”Sju viktiga åtgärder för ett bättre Göteborg”, som gick åt som smör i solsken. Den finns även att ladda ner och skriva ut som pdf här >>. Skriv ut den dubbelsidigt på A4 och vik arket i tre delar.

Att döma av intresset i samband med Öppet hus så finns det ett stort sug efter en politisk förändring i Göteborg. Och att debatten om Västlänken kommer nå nya höjder, var de flesta rörande överens om. Inte minst efter GPs nya granskande artikelserie som kommer pågå de närmaste dagarna.

 

Oskar Boström och Lukas Christiansen-Dahl hörde till de något yngre partimedlemmarna.

Georg de Laval, Bengt Gustafsson och Rolf Steen diskuterade dagspolitik.

Vi återkommer med fler aktiviteter under våren där det finns möjlighet att fördjupa sig i partiets politik. Närmaste aktivitet är nomineringsmötet den 21 mars i Lundby Gymnasium. Kallelse kommer att skickas ut till alla medlemmar inom kort.