Välkommen till Demokraternas valupptakt

Tid: söndag 14 augusti kl. 16-18
Plats: Lindholmen Conference Centre, Lindholmspiren 5 >>

Vi bjuder på inspirerande tal av partiledare Martin Wannholt och andra partikollegor kommer att informera om viktiga valbudskap att sprida ut inför valet om hur vi kan skapa ett bättre Göteborg och en effektivare sjukvård i Västra Götalandsregionen.

Exempelvis gick 820 elever ut nian förra året utan fullständiga betyg för att söka till gymnasiet och så kan det inte fortsätta. Ingen göteborgare ska behöva betala för Västlänkens skenande kostnader. Vi tycker att kompetens och erfarenhet är viktigare än ideologiska låsningar och vill driva de sakfrågor som verkligen gör skillnad i din vardag. Alla har rätt att vara trygga i Göteborg och allt startar i förskolan och skolan. Vi tycker att politikernas viktigaste uppgift är att ta hand om skattebetalarnas pengar och förvalta dem ansvarsfullt så att vi kan finansiera en fungerande välfärd. Sakfrågor är vår politik.

Vi kommer informera om våra kampanjgrupper, kommande kampanjer och bjuda på god mat. Dessutom kommer det att finnas massor av material för dig som vill kampanja och sprida Demokraternas viktiga budskap på egen hand och att göra skillnad efter den 11 september.

Som medlem får du gärna bjuda med familj och vänner till valupptakten.

Anmälan görs genom att maila till valupptakt@demokraterna.se eller genom anmälan i Facebookeventet >>

Välkommen och bästa sommarhälsningar!

Demokraterna