Demokraterna näst största parti i Göteborg enligt GP/SIFO

I den senaste undersökningen från GP/SIFO fortsätter Demokraterna att växa och är med 15,7 % näst största parti tillsammans med Socialdemokraterna.
– Jag vill rikta ett stort tack till alla medlemmar och sympatisörer. Det känns nu realistiskt att vi ska få ett avgörande inflytande efter den 9 september, kommenterar partiordförande Martin Wannholt.

Martin Wannholt, partiordförande i Demokraterna

Martin Wannholt, partiordförande i Demokraterna

På bara ett år har Demokraterna blivit göteborgarnas röst i det politiska landskapet. Antalet medlemmar fortsätter att växa och det gör även opinionssiffrorna. När GP under torsdagen presenterade sin helt nya undersökning, så visar den att resultatet från april inte var en engångsföreteelse. En uppgång från 13,9 till 15,7 % visar nu att Demokraterna är näst största parti tillsammans med Socialdemokraterna.

GP/SIFOs opinionsundersökning 17 maj 2018

GP/SIFOs opinionsundersökning 17 maj 2018

– Undersökningen bekräftar att många göteborgare vill se en förändring av hur staden sköts. Vi kommer nu ha ett tydligt fokus på att presentera vår politik för att nu nå ut till ännu fler göteborgare och vår politik kommer att finansieras krona för krona.
Några av våra viktigaste vallöften är att införa 300 kvarterspoliser, tvålärarsystem i grundskolan och att stoppa misskötseln av göteborgarnas tillgångar, säger Martin Wannholt.

Läs nyheten i GP här >>