Demokraterna kampanjade på stan

Kampanjgruppen passade under måndagen på att visa sitt engagemang mot Västlänken och för satsningar på bland annat kollektivtrafiken i Göteborg.

– Vi fick bra respons från många göteborgare och glada tillrop. Det märks att många vill vara med och stödja oss, konstaterade Veronica Öjeskär, partisekreterare och valgeneral för Demokraterna.

Kampanj på stan 25 juni 2018.

Veronica Öjeskär, Dan Gustafsson, Hasse Lann och Maria Myrhage.

Det var naturligtvis ingen tillfällighet att partiets första kampanj på stan sammanföll med stängningen av ett rör i Götatunneln. Fyra olika grupper med medlemmar spred ut sig över delar av stan men banderoller och flygblad.

– Helt klart är att vårt initiativ uppskattades, både bland människor vi träffade men även på sociala medier. Nu kommer vi summera kampanjen för att se vad som kan utvecklas och göras bättre till nästa gång.

Under juli månad blir det lite lugnare med olika politiska aktiviteter för att köra betydligt hårdare under augusti och inte minst efter valupptakten den 12 augusti på Lindholmen Event kl 16–18.

– Det kommer bli en spännande valkamp. Vi har nu passerat 1 900 medlemmar och många vill vara med och hjälpa till på olika sätt, säger Veronica Öjeskär.

Kampanj på stan 25 juni 2018.

Demokraternas kampanj på stan 25 juni 2018.